Lohikukko

Ainesosat: lohi 50%, sianliha 15%, hiivaleipäjauho, vesi, margariini ja suola (alle 1,2%)

Ingredienser: lax 50%, svinkött 15%, jästbrödmjöl, vatten rågmjöl, margarin och salt (under 1,2%)

Lohikukko on uusin kukko tuoteperheessä. Kalakukkoja on yleisimmin tehty muikusta ja ahvenesta, helpon saatavuuden myötä on lohesta tullut loistava raaka-aine myös kukkoon. Lohikukko valmistetaan 5-7 tunnissa ja on herkullista ja terveellistä syötävää arkeen ja juhlaan. Lohikukko on parhaimmillaan hieman lämpimänä kera pienen voinokareen.

Lämmitysohje kokonaisille kukoille (500g ja 800g ) sähköuuneja varten:
Laita kukko folioineen ylösalaisin kylmään uuniin. Säädä uunin lämpötila 160 asteeseen. Anna kukon lämmitä noin 30 minuuttia, sen jälkeen käännä kukko oikeinpäin ja anna olla uunissa vielä 30 minuuttia. Nauti kukko voin kera!

Saatavana: 500g, 800g, 2kg ja 3kg

Jätä viesti

TAI PYYDÄ TARJOUS

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella. Pyrimme vastaamaan teille pikaisesti.